Wie zijn we?

Corabo werd in 2013 gelanceerd als afzonderlijke vastgoed-ontwikkelaar en promotor binnen Groep Vandenbussche te Aalter.

Samen met de algemene aannemer Vandenbussche, prefab-betonbedrijf Betonel, en hout- en afwerkingsbedrijf Qubus garandeert Corabo een snel en vlot ontwikkelings- en bouwproces.

Sterk, dankzij topexpertise en jarenlange ervaring, verwezenlijkt Corabo uniek vastgoed!

Corabo staat voor: Concept / Ontwikkeling / Realisatie / Advies / Bouwen / Opvolging

Wat doen we?

Corabo staat enerzijds voor ontwikkeling en realisatie van nieuwbouw- en renovatieprojecten van A tot Z in eigen beheer.

Gebruik makend van de opgebouwde expertise adviseert Corabo daarnaast aan derden inzake vastgoedontwikkeling in de meest brede zin van het woord.

Corabo adviseert en verzorgt ontwikkelingen van hoog- en laagbouw vastgoedprojecten, van de meest eenvoudige tot de meest complexe uitdagingen: van prospectie over concept, ontwikkeling en uitvoering tot en met oplevering en commercialisatie.

Wat is onze ambitie?

Corabo wil aantrekkelijke, levendige projecten verwezenlijken, waar het goed toeven is nu en later. "Kwaliteit van ruimte" en "kwaliteit van leven" staan centraal; "Duurzaamheid" is bij elke nieuwe projectontwikkeling een integraal onderdeel.

Corabo wenst een bijdrage te leveren aan een solide en mooie leefomgeving door vorm te geven aan puik vastgoed.